Min uddannelse og erhvervserfaring er præget af stor bredde og hands-on erfaring.

Jeg er Civilingeniør (M) fra DTU og har en MBA fra INSEAD. Inden jeg startede med at læse aftjente jeg min værnepligt ved Kongens Artilleriregiment og var efterfølgende på hhv. sergent- og reserveofficersskole. Begge uddannelser bestod jeg som nummer 1 i klassen. Efterfølgende har jeg haft kontrakt med forsvaret og sluttede som Batterichef og kaptajn af reserven.

Jeg har boet syv år i udlandet, i USA, Frankrig og England og brugt meget tid på det kinesiske marked. De seneste 17 år har jeg arbejdet som CEO i tre meget forskellige firmaer og før det tre år som CFO.

Privat er jeg lykkeligt gift med Susanne på 30. år, vi har tre børn på 28, 26 og 23 år. Jeg bruger fritiden på løb, kapsejlads hver tirsdag i kølbåd samt weekendsejllads i min VX One jolle. Har restaureret og haft ældre engelske og italienske biler hele livet.

Du kan læse mit fulde CV på min LinkedIn profil https://www.linkedin.com/in/tomblauritzen/

De fire vigtigste kompetencer der gør mig til en værdifuld samarbejdspartner er:

  • Stærk fokus på vækst og kunder
    Vækst har været hovedmålet i mine over tyve år som CXO. Vækst i indtjening skabt gennem en fokuseret salgsstrategi og løbende proces optimering samt ved at sammensætte det rigtige hold.
  • Proces optimering er en grundlæggende filosofi
    Min strukturerede tilgang samt brede erfaring gør at jeg kan udfordre mine klientet indenfor deres fagområder. Gennem arbejdet med SOP’er og en dynamisk KPI værktøjskasse sikrer jeg kontinuerte forbedringer.
  • People, people, people
    Min vigtigste kompetence er at sætte det rigtige hold og skabe begejstring – også når det bliver svært. Jeg er en stærk kommunikator, der arbejder med at få alle i organisationen til at arbejde for det samme mål.
  • Reel international erfaring
    Jeg har boet og arbejdet i Frankrig, England og USA og kan tilpasse min ledelsesstil efter den lokale forretningskultur.

Af natur er jeg meget nysgerrig og elsker at lære nye færdigheder. Som jeg har skrevet ovenfor er mine to store passioner sejlads og gamle biler. Seneste har jeg, sammen med vores yngste søn, restaureret en sjælden Lotus Eleven Le Mans fra 1956.