Kompetence

thumb image

Hands-on erfaring fra mange fagdiscipliner sikrer en hollistisk tilgang

Hvordan kan jeg hjælpe med komplekse problemer og overskue de mange fagdiscipliner i en virksomhed? Min holdning er at for at få en troværdig og effektiv dialog med bestyrelse og ledelse i et selskab, må man have en grundlæggende forståelse for alle funktioner og processer i en virksomhed, samt kunne inspirere ledelsen.

I mine erhvervskarriere har jeg arbejdet fire år som udviklingsingeniør i små og meget store selskaber, to år med forretningsudvikling og opkøb, tre år som CFO og tre år som leder af et salgskontor i Chicago. De seneste sytten år har jeg været CEO i hhv. medical device-, industri- og serviceforretninger.

Mine kompetencer er opbygget og udviklet som leder i ti år af opstartsvirksomheder med stærk fokus på likviditet, kapitalfremskaffelse og salg, ligesom jeg også har udviklet og arbejdet ti år i meget store organisationer som GlaxoSmithKline, Danfoss og Falck. De seneste otte år med transformation af forretningskultur med fokus på strategi og optimering.

Samlet set har jeg haft funktionsansvar for hovedparten af fagområderne i en virksomhed og kan derfor tage en kvalificeret dialog med funktionschefer og ledelse.

Min teoretiske baggrund er en uddannelse som Civilingeniør (M) med linjebetegnelserne Konstruktion og Procesteknik. Jeg har suppleret min tekniske baggrund med en MBA fra INSEAD, der i flere år har været rangeret som verdens bedste MBA uddannelse. Jeg har holdt min viden ved lige med efteruddannelse på Kellogg School of Management, INSEAD og Københavns Universitet.

Du kan læse mere på min LinkedIn profil https://www.linkedin.com/in/tomblauritzen/