West Mitten Butt i Utah

Hvorfor er West Mitten Butte firmaets logo?

Monument Consultings aspiration er at hjælpe jer med at opnå blivende konkurrencefordele. I mit arbejde med jer skal vi sammen, som mit pay-off siger, ”make you stand out”. Uden en klar strategi kommer man ingen vegne – som den romerske filosof Seneca den Yngre sagde:”If a man knows not to which port he sails, no wind is favorable”.

Jeg har hele mit liv elsket naturen og vandret med venner og familie over det meste af verden. Lapland, Island, Peru, Nepal, Californien osv. På en lang familieferie i USA var temaet ”nationalparker” herunder Monument Valley i Utah. Et utrolig smukt område, der gjorde et voldsomt indtryk på mig.

Så da firmaets logo skulle tegnes, var det vigtigt, at det signalerede firmaets pay-off ”we make you stand out”, men også signalerede respekten for det eksisterende. Logoet er baseret på et foto taget af nordsiden af ”bjerget” West Mitten Butte.

Monument Valley er i virkeligheden ikke særlig stor. Den dækker ca. 370km² i staterne Utah og Arizona og består mest af flad ørken og nogle få bjerge.

Trivia: Monument Valley i Utah blev udødeliggjort i 1939 i John Fords western klassiker Diligencen med John Wayne. John Ford optog efterfølgende syv film i Monument Valley. Monument Valley har siden 1958 været ejet af Navajo stammen.