Min baggrund

Min uddannelse og erhvervserfaring er præget af stor bredde og hands-on erfaring.

Jeg er Civilingeniør (M) fra DTU og har en MBA fra INSEAD. Inden jeg startede med at læse aftjente jeg min værnepligt ved Kongens Artilleriregiment og var efterfølgende på hhv. sergent og reserveofficersskole. Begge uddannelser bestod jeg som nummer 1 i klassen. Efterfølgende har jeg haft kontrakt med forsvaret og sluttede som Batterichef og kaptajn af reserven.

Jeg har boet syv år i udlandet, i USA, Frankrig og England og brugt meget tid de seneste år på det kinesiske marked. De seneste 17 år har jeg arbejdet som CEO i tre meget forskellige firmaer og før det tre år som CFO.

Privat er jeg lykkeligt gift med Susanne (Sales Coordinator i Smith & Nephew) på 26. år, vi har tre børn på 25, 23 og 19 år. Jeg bruger fritiden på løb, kapsejlads hver tirsdag i kølbåd samt weekendsejllads i min Hobie Cat. Har restaureret og haft ældre engelske og italienske biler hele livet.

Du kan læse mit fulde CV på min LinkedIn profil https://www.linkedin.com/in/tomblauritzen/

De fire vigtigste kompetencer der gør mig til en værdifuld samarbejdspartner er:

 • Stærk fokus på vækst og kunder
  Vækst har været hovedmålet i mine over tyve år som CXO. Vækst i indtjening skabt gennem en fokuseret salgsstrategi og løbende proces optimering samt ved at sammensætte det rigtige hold.
 • Proces optimering er en grundlæggende filosofi
  Min strukturerede tilgang samt brede erfaring gør at jeg kan udfordre mine klientet indenfor deres fagområder. Gennem arbejdet med SOP’er og en dynamisk KPI værktøjskasse sikrer jeg kontinuerte forbedringer.
 • People, people, people
  Min vigtigste kompetence er at sætte det rigtige hold og skabe begejstring – også når det bliver svært. Jeg er en stærk kommunikator, der arbejder med at få alle i organisationen til at arbejde for det samme mål.
 • Reel international erfaring
  Jeg har boet og arbejdet i Frankrig, England og USA og kan tilpasse min ledelsesstil efter den lokale forretningskultur.